Zakletá Agnes

Zakletá Agnes

Anotace: zakletá láskou...

Každou noc,
na dně čmáranice,
vzlyká, volá o pomoc
a marně.
To ta Láska,
ta nezkrotná čarodějnice.

Proč jsi ho milovala,
Agnes?

Ty mrtvá máš dávno být,
v pravém dolním rohu obrázku,
ne, on tě nemůže zachránit,
křídla mu spoutali
uzlem na provázku.

Ty na něj nesmíš myslet, Agnes,
slyšíš?

Už dvě staletí
a dvě noci,
ty a on,
dva zakletí,
lásce otroci.

Srdce ti pro něj dodnes
nahlas pláče,
proč ho neutišíš?

,,Agnes,
………ty jsi zakletá.

Láskou.“
Autor Jiná, 24.11.2009
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: Maura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí