To není konec,to je teprv začátek...

To není konec,to je teprv začátek...

Anotace: "Ona je jistota i nejistota,světlo i tma. Je jako loteria nikdy nevíš dopředu jestli zato co si zaplatil dostaneš odměnu." doporučuji si pustit:http://www.youtube.com/watch?v=1V7M464Dlmk

Šla ulicí jako tělo bez duše
Jako motýl bez křídel

Čekala na něj jako žíznící na vodu
Jako umírající na pomoc
...jeho pomoc ji chyběla

Věděla že psát mu a čekat na něj nemá cenu
Stejně jako bloudit ulicemi
...už nemohla dál

Chtěla jít za ním a skočit mu do náruče
Ale nemohla
...nešlo už to vrátit zpět

Nemá chuť jíst ani spát
Protože ví že když se ráno probudí nebude ležet vedle ní

Ale snad se rána v jejím srdci brzy zahojí
Věřím že ano
...a jednou ta holka bude moc šťastná
Autor Tvoje Hvězdička, 25.11.2009
Přečteno 361x
Tipy 3
Poslední tipující: labuť, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí