Situace

Situace

Anotace: Láska je krásná,ale bolí...i tak jej stále miluji...

Když andělé čas od času pláčí, cítíš se zvláštně,
jestliže ráno ptáci pějí,máš chuť psát básně,
v noci při svitu Luny,cítíš se opravdu krásně
a když cítíš jeho rty na těch svých cítíš se slastně.
Když se večer sešeří,cítíš se podivně,
a při zpěvu cikád cítíš se příjemně,
v sedle divokého oře,cítíš se statečně
a v jeho náručí se cítíš neskutečně.
Při šumu listů v korunách stromů se cítíš uvolněně
a při praskotu dřeva v krbu se cítíš spokojeně,
při pohledu na západ slunce jsi tak fascinovaná,
ale při pohledu na něj jsi jako zhypnotizovaná...
V jeho přítomnosti si připadáš jako v sedmém nebi,
a jaký to je pocit,to nikdo jiný kromě tebe neví,
nedá se popsat žádnými existujícimi slovy...
Autor Nix, 26.11.2009
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí