Za bílým zlatem

Za bílým zlatem

Anotace: mno není to vůbec můj styl.. ale co už, nějak to ze mě vylezlo

Položím hlavu do Tvých ňader
jemně naslouchám Tvému srdci
jak pláče a naříká
nad tmou které má plné hrsti.

Topím se v lásce v Tvých očích
hlubších jako můj cit k Tobě
nádherně zelených a hrdě hnědých
věřím že ví že patříme k sobě.

Položím polibek Tvým vlasům
obejme mě závan blaha
voní jako sám život
kde jen končí moje snaha?

Za bílým zlatem
přicházejícím těžce
kulhajícím se smutným srdcem
sebou růžové hrdosti plné měšce.
Autor Larey, 26.11.2009
Přečteno 285x
Tipy 8
Poslední tipující: Květka Š., Bíša, CORONATION, Lady Carmila- Políbená mlhou..
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky, snad..

26.11.2009 21:49:00 | Larey

ST..snad to tvou milou přesvědčí..

26.11.2009 21:22:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí