Hlavolam

Hlavolam

Anotace: ...

Hlavolam...jednou pravda, jednou klam...jediný, s kterým nikdy neztratím trpělivost....pro věčnost……
……broskev….ta, co vždy lačnící budu jí….chtít celou….pozřít, do sebe….krev….
Uvnitř sebe spící….a při tom….o Tobě snící….posedlá…lákadla….
Na křídlech motýlů….rychle i pomalu…..uhánějíc jedním směrem…..rostoucí s večerem…..
…..i nocí….
…..v moci…..svítících srdcí….nadechnout….vydechnout….a teď…..vybouchnout….
…..doufám….v odjištění….Tvé zachvění….
To co hledáme, přichází tiše…z plyše….vyrvi mi monogram…. Tak psssst, poslouchej….už jde k nám…..
Autor Gamiani, 27.11.2009
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Nergal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky. Je to milé přivítání zde :-). Píšu již dlouho,
leč doposud mé cesty nezavedly mne sem. Tak teď jsem tu. A určitě budu pokračovat.

27.11.2009 23:37:00 | Gamiani

davam ST, protoze se mi libi.. hmm asi to je rytmus (nejsem basnik) .. neco v ni proste je...jsem zvedavy, jak budes psat, az se vic rozepises :)

27.11.2009 23:03:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí