Pod křížem

Pod křížem

Anotace: Proboha Kubi já nechci :'(

Láska a násilí
splývá mi v jednu věc
zlomený kříž a pod ním osoba
a vedle ní ze železa klec.

Co jsi chětl
to už sis vzal
tak proč jsi mě oblbnul
proč jsi mě jim představoval?!

Společná budoucnost
je jako přetržený vlas
jako struna z tvé kytary
a její vyhaslý hlas.

Nikdy ses pro mě neobětoval
tak co takhle se jednou přemoci?
ochraň mě před tím co chci
od té spánkuchtivé nemoci.

Do klece tepu SOS
a doufám že ti dojde tvá sobeckost
proč už se nade mnou nesmiluješ?
to toho ještě nemáš dost?

Můžeš mi dát vše...
ale co láska?
Autor Nessy, 27.11.2009
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí