V lásce s Tebou

V lásce s Tebou

Anotace: zase o nějaké drobné.. strachy

V pruhované lásce
bez soucitu s nadějemi
sem utopil svou duši
nahradil svou víru
prázdno naplnil Tebou
a..
a Ty tu stále jsi.

V té modrozelené lásce
s pohledy do Tvých očí
jsem zasekl sebe v Tobě
zastavil na moment čas
položil si k hrobu pár slibů
a..
a stále Tě miluji.

V mojí lásce k Tobě
v upřímnosti schované za cestou
jsem se Ti celý odevzdal
na milost či nemilost
vytrhl si srdce
a..
a teď mi ho hlídej.

S Tebou jsem
objevil hvězdy
získal štěstí
na vlastní oči viděl naději
na moment se dotkl smutku
a hlavně tmy
plakal jsem
plakala jsi
krátil si čas pohledy na růžové nebe
s myšlenkami na Tebe
v lásce
a..
a teď se bojím že Tě ztratím.


Navždy.
Autor Larey, 28.11.2009
Přečteno 470x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, Bíša, Lady Carmila- Políbená mlhou..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST já jsem asi fakt zlá hokla, ale tvou lásku ti závidím ;) ne neboj..určitě tě neopustí...jen jí to dej přečíst :)

28.11.2009 16:46:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí