Pohádka

Pohádka

Anotace: .........

Sbírka: Poklad, jenž si mne nalezl

Má Pohádko, otevíráš mi jiný svět,
než-li jsem dosud měla.
Nabízíš mi jiný pohled,
tak krásný, o němž jsem nevěděla.
Cítím se tak plná energie a radosti,
když jsem Tebou obklopena.

Láskou, touhou i vášní mi srdce buší,
když mě sevřeš v náruči.
Nemohu se vždy dočkat,
než Tě má očka zase uvidí.
Kdosi řekl:
"Miluji svět, jenž mi dal Tebe.
Miluji Tebe, protože jsi celý můj svět."
k tomu mohu jen dodat, že tomu tak opravdu je.
Autor losberundos, 29.11.2009
Přečteno 522x
Tipy 4
Poslední tipující: CORONATION, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí