Pojišťovna citů

Pojišťovna citů

Anotace: Jen tak, to čím prošla možná většina z Nás.

I já zažil první lásky zázrak.
Tenkrát, kdy jsem z partou zkoušel akordy hitů,
uzřel jsem odlesk očí tvých, zájmu snad náznak
a noční E-maily, plné srdíčkových bitů.
Já, nová položka v tvojí pojišťovně citů.

Poprvé spolu a stud prozrazoval naší nesmělost v hlase
večerní cesta na Hradčany, až nahoru, ke Svatému Vítu,
tys při ní vsunula ruku svou do mé dlaně zase
a má samota, propadla jak jemný písek na sítu.
Nová pojistná událost ve tvé pojišťovně citů.

Starý kaštan na Kampě, svědek prvního líbání,
světla noční Prahy, spropitné taxikářově ritu,
bláznivých snů scény silného vnímání,
odjezdy, příjezdy, chci už tě mít tu,
v té naší pojišťovně citů.

A ty se nevracíš, tvůj telefón mlčí
mě touha žene ven z prázdného bytu.
Na Kampě jsi, zas jiný má mlhu vlčí,
není žádná pojišťovna, platí pravidlo zipů,
a tys jenom děva s pronájmem citů.
Autor starim, 30.11.2009
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Zefi, Květka Š., chroust17, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí