Zaslepeni..

Zaslepeni..

Anotace: jak to cítíte vy?

Jsme sami sebou zaslepení
však kdo dobře zná svoje já?
Vše zdá se dobré, jenže není
A smrt prý, ta je neústupná

Co chceme od života?
A co život chtěl by od nás?
Ráno provází mne nejistota
A v noci hledám provaz

Milovat, vzácný um, to je cenný dar
Mžik štěstí a roky mizerie
Jsme abstinenti, co prahnou nalézt bar
Vědět jak chutná láska - historie.

Kdo neprohrává, nevítězí
I lítost má odřená kolena
V srdcích, tam to prý vězí
Omylů bylo dost, za vším je Žena
Autor Roger, 30.11.2009
Přečteno 311x
Tipy 13
Poslední tipující: Javavia, divoska_jaja, susana načeva, carodejka, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, labuť, Elisha, jita.1965
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdařilé zamyšlení, ta odřená kolena - bezvadný !!

30.11.2009 20:10:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí