Podzimní rapsódie Romea a Julie

Podzimní rapsódie Romea a Julie

Anotace: ... jeden starší písňový textík ...

Podzimní rapsódie ještě v uších zní mi
Podzimní rapsódie hloupých milenců
Ještě se snaží hledat na slovo láska rýmy
Nežli je zima strčí do věnců

Romeo s Julií
Julie s Romeem
K sobě se přitulí
V podzimu barevném

Julie s Romeem
Romeo s Julií
I když jsou pod drnem
Všechny nás přežijí

Léto už skončilo a stromy barvu mění
A zima už se milenců nedočká
Je hloupé umřít jen pro nějaké snění
Proč jen je láska vždycky kratičká?

Romeo s Julií
Julie s Romeem
K sobě se přitulí
V podzimu barevném

Julie s Romeem
Romeo s Julií
I když jsou pod drnem
Všechny nás přežijí
Autor JardaCH, 01.12.2009
Přečteno 334x
Tipy 8
Poslední tipující: Špáďa, hašlerka, Bíša, Mbonita, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí