Osamělá

Osamělá

Anotace: vnitřní pocit...

Sbírka: Moje básničky

Když noc na zem padala a ona šla spát,
se slzou v oku myslela na toho, kdo měl ji kdysi rád.
Teď dívá se na oblohu sama samotinká
a vzpomíná na dobu, kdy byla jeho malinká.
Tenkrát v jeho náruči hřát se směla,
teď však zůstala osamělá.
Jen sama se sebou už nesplní si svůj sen - být v jeho obětí den co den.
Když hvězda padala, přála si jediné - nebýt už bez něho za noci šedivé.
Autor Inunka, 01.12.2009
Přečteno 431x
Tipy 1
Poslední tipující: losberundos
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí