Čekám na pěkné slůvko

Čekám na pěkné slůvko

Anotace: ***

Čekám na pěkné slůvko od Tebe, můj milý.
Kdypak jsi mně to chtěl říci, když ne teď!
Dnes večer mám čas se Ti vískat ve vlasech.
Není to román z červené knihovny, není to vyznání,
toužím jen po Tvém slůvku uznání.
Cenné minuty naskakují na ciferník času...

Vím, měla bych být ženštější,
mluviti více srdcem,
leč ústa někdy rychlejší,
jsou v zámku špatným klíčem.

Vzpomínka na náruč někdy se vynoří,
plamínek nezhasl, teplo se rozhoří.
Samému přikládat do kamen je dřina,
v teplém objetí ustoupí i zima.

Počkej mě můj milý, nechoď ještě spát,
uvařím, uklidím, potom se můžeme hrát.
Autor devcatko z jetele, 01.12.2009
Přečteno 339x
Tipy 16
Poslední tipující: Koza, jerabina, Paulín, Myrja, Le ver luisant, strawbery, Holis, Květka Š., hašlerka, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teplu náruče se opravdu nic nevyrovná .. hezké

04.12.2009 19:18:00 | Koza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí