Dobrou noc

Dobrou noc

Anotace: .......

Sbírka: Poklad, jenž si mne nalezl

Až půjdeš dneska spát,
nech si něco hezkého zdát,
nech si zdát o čem jen sníš,
třeba ze svých snů něco pochopíš.

Že někdo si Tě chová v srdci svém,
že nikomu Tě nedá,
že miluje Tvá rozespalá očka
a že se Tě nemůže dočkat.
Dobrou noc Davídku
Autor losberundos, 02.12.2009
Přečteno 452x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí