V opratích

V opratích

Anotace: :(

Strádám Tvou nepřítomností
točím se v závrati
jsi mojí mocností
jsem kůň v Tvých opratích.

Nechtěj mě uhonit
nechtěj mě tlouct
chci Tě jen uprosit
snad mám tu moc.

Žádost je touha má
zžírám své představy
tak nebuď lakomá
zkus mě i pochválit.

Snad oheň rozhoří
city v Tvém srdci
jsem jako na moři
vlnami zbitý.

Nenech mě utopit
ve smutku dennosti
snaž se mě pochopit
i s mými starostmi.
Autor Ďábel sám, 02.12.2009
Přečteno 318x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, lovelienka, Churry, Bíša, hanele m., isisleo, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Silné a upřímné.

28.02.2024 15:13:49 | mkinka

pro mne je nejlepší ta první... a:

točím se v závrati
jsem kůň v Tvých opratích

to je nádherný... :o)

02.12.2009 23:19:00 | hanele m.

:-))..chváááálíííím Tě..

02.12.2009 19:11:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí