Asi mě máš vážně rád

Asi mě máš vážně rád

Anotace: ...

Vidím Tě, jak mi z okna máváš
Jak mi na vědomí hrdě dáváš
Že sis mě docela oblíbil
Přitom Ti za to nikdo nic neslíbil
Jenom si poznal jednu co má ráda svět
Co nečeká dlouho a ráda řekne hned
Že jsi jejím vytouženým velitelem snů
Že Ti každou chvíli touží říci:"Zvu
Tě dál, ale prosím neodcházej ještě
Počkej, až přeženou se slzové deště
Až mi očka uschnou a zas dokážu se smát
Až mi jenom dechem řekneš mám Tě rád
A budeš vědět, že jednou přijde konec našich těl proplétání
Ale milovat a chránit v duši Tě budu až do skonání
To Ti slibuju
Jako že se .......... jmenuju"
Autor Koza, 02.12.2009
Přečteno 486x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Niky88, Pythonissa__, Pevya, Kars
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásné vyznání.

03.12.2009 10:35:00 | Pevya

Pomni, že sliby se mají plnit hlavně o vánocích

02.12.2009 20:09:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí