Lukymu

Lukymu

Anotace: ...pocit,že se z něčeho snad nikdy nedostanete je...však víte...tak nějak-zoufalý.

Trhá mě to,trhá ...
co je to dynamit?
(n i c)
Nejsem,světe,prvá
která bez něj nechce žít!
(v í c)

Vím to,sakra,vím,
jak dlouho však splín
odhánět dá se ...?
Ta touha po tvém hlase...

Já byla tehdy blázen
co nechtěl návrat na zem.

Jsem bláznem nejspíš stále
navzdory vší chvále
kolemjdoucích chlapů
krním,a hůř...tápu.

Tápu prostě dosud
nadávám na osud
a proklínám tu holku,
co srdce na dvorku

nechala ať zmokne.
Sama stála v okně
koukala,jak opuštěné
čeká,až je někdo veme.

Šla kolem jedna pipina
a to srdce do klína
... jí skočilo.
Dívku v okně zalilo

v tu ránu strašné hoře.
Od té doby moře
slz trumflo oceány
jak bolavé umí být rány!
Autor Zefi, 02.12.2009
Přečteno 339x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, Giginka, Juraj Hrom, Lioness, Holis, Mbonita, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, blue, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No..melancholie, ale hlavně realita.....povedené =)

09.12.2009 23:11:00 | Giginka

parádne vyznanie,
očisťujúce vyznenie,
s realitou súznenie
-st

09.12.2009 01:03:00 | Juraj Hrom

Milovat znamená uzavřít závazek a nedostat záruku, dávat se celý v naději, že naše láska vytvoří lásku v milovaném člověku.

--Erich Fromm

03.12.2009 01:18:00 | blue

to zpracování - 1*

02.12.2009 23:51:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí