Je jeho VIP

Je jeho VIP

Anotace: ...

Jeho VIP milovaná
V prvním šuplíku uschovaná
Bez čekání ve frontě
Oblečená ve zlatě
Nedoufá, ale jak oheň hoří
Zoufalá, až básně tvoří
Ze slov tkajících tenkou pavučinu
Hledá oči patřící Giovannimu
A nenalézá

A On by tolik chtěl
A Ona by taky tolik chtěla
Ale snad se bojí. On? Ona? Oba?

Tak jen v představách
se nechá prohledávat
Nechá si slastně vyšeptávat
Jméno své, jak z jeho úst tiše plyne
A já jí závidím jeho lásku. Ty ne?
Autor Koza, 03.12.2009
Přečteno 384x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Niky88, BARBYE, BArBArKO
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky tiše závidím..

16.04.2010 15:22:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí