Nemám klid

Nemám klid

Anotace: ...

Do dlaní Ti básně vkládám
Po Tvé vůni marně bádám
Do zásoby vášeň střádám
Po kom toužíš snadno hádám

Moje duše pokoj nedá
Pořád jenom Tebe hledá
Vlasů barva světle hnědá
Tvou oponu lehce zvedá

Modlitba zni: "Ať jsem s Tebou"
Ať jsme navždy, Lásko, ve dvou
Ať nás naše ruce svedou
Jednou cestou ať nás vedou

Ať když přijde pravá chvíle
Cítíme se spolu mile
Spusť svou kotvu ve své víle
A poddej se s ní lásky síle
Autor Koza, 03.12.2009
Přečteno 445x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Niky88, jedam, Pythonissa__, bobi bobie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí