Princezna

Princezna

Anotace: O rozpadu vážného vztahu.

Spanilá princezno

až slunce půjde spát

zazvoním u tvých vrat

nebo mám zaklepat?

pod nebem plným hvězd

vnímám jen tvá slova

na louce rozkvetlé

dívenko z Přerova

v koruně holých vět

a taky v souvětí

odkrýváš křehký svět

slzami dojetí.

Až láska odletí

a my zas budem já

pak budeš ty zas ty

takhle to začíná
Autor Jindibi, 03.12.2009
Přečteno 388x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, malá slečna, losberundos, zabiják, Krikloun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí