Ranní něha

Ranní něha

Anotace: ..........

Sbírka: Poklad, jenž si mne nalezl

Dobré ránko
Přitisknu se k Tobě a pohladím Tě po tváři.
Políbím Tě a hádej kam.
Probudíš se a já Tě budu líbat a nenápadně najednou svlíkat.

Budeme pod peřinkou úplně nazí.
Budeme se vzájemně hřát a hlavně na jistých místech.
Tvůj koráb navštíví můj přístav.
Sladké ranní opojení
a nemusíme vstát
Autor losberundos, 03.12.2009
Přečteno 447x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Hazentla, Bereniké, Romana Šamanka Ladyloba, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí