Zvířecí stesk...

Zvířecí stesk...

Anotace: za úplňku

...............................

Stojím, dívám se za Tebou
odcházíš jako už kolikrát
nade mnou měsíční luna
když zmizíš mi z dohledu
pozvedám hlavu...

Chtěla bych vít
jak opuštěná vlčice...

Ó Zářivá,
zářivá luno
střež kroky mého milého
na jeho cestě k domovu
a mě dopřej klidné noci
bez touhy navěky ho k sobě připoutat,
když vím že nemohu...
Autor Manon.H, 04.12.2009
Přečteno 344x
Tipy 6
Poslední tipující: Jana M., susana načeva, Kapka, Nussichoco, Mbonita, nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí