ještě

ještě

Anotace: ... jsi ...

.
za námi hřmělo
a z deště
jen kalužím
chtělo se zůstat

a děvčeti
snad ještě
před objetím
chtělo se stýskat

možná už dojetím

přitom chlapci
napadlo
výskat si
jak z kluka
roste jí v náruči muž

vtom za námi zase zahřmělo

a muži pod prsty
ženské tělo
v ozvěně
roztoužené
zachvělo
jen

ještě jsi
nebyl

všude
.
Autor a_tao, 04.12.2009
Přečteno 501x
Tipy 22
Poslední tipující: Lifebreath, isisleo, Mraveneček, Mbonita, jita.1965, Zefi, Psavec, labuť, hašlerka, Churry, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí