Vyznání peříček...

Vyznání peříček...

Anotace: a lásce o shledání...

Sbírka: Lásko přileť! Ty vrabčátko!

Chytli jsme se za ruce
tak krásně,
tak hladce,
tak sladce,
růže vzrostla na louce...
krásná,
voňavá,
sefírová,
Vybudovali jsme svatyňi o čtyřech stěnách
velkolepou,
útulnou
tak líbeznou
prsty sevřeny, aby nepropadl ani hrách...
ani hvězda,
ani paprsek,
ani oblázek,
Tvé rty foukly do dlaní
tak svěže,
tak jemně,
a zamilovaně
paprsky, co se sklání,
hladí,
usmívají,
rádi nás mají
A z naší dlaňové klícky
vzletěl
ptáček
jarabáček
On zapěl tak lidsky
Oni
se
Milují!
Autor L. Šebestián Borský, 05.12.2009
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí