Poetický výkřik hrůzy

Poetický výkřik hrůzy

Anotace: Mou inspirací se stala láska...a to je ta nejhezčí z nejhezčích..

Sbírka: Drozdovská recese

Sebeovládání fantazie?
Hra,co je zakázána hrát..
Básník za noci v objetí múzy
nemá chuť jít spát.
Podobenství zvěstované
v nejtajnějších snech,
na obloze pohádkové
zrodil se ten vzdech.
Soudné a soudobé
výkřiky hrůzy.
Směšné a svárlivé
posedlé lůzy .
Smyslně končíc
v poetický sen,
láska je tou nejhezčí
ze všech princezen.
Autor Dullsinea, 05.12.2009
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: Elza511, Mraveneček, Čoki
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je véčnou,
inspirací vděčnou.
ST

22.02.2010 18:49:00 | Elza511

nezapomeň na prince...

05.12.2009 14:07:00 | Čoki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí