Neboj se ji pozvat...

Neboj se ji pozvat...

Anotace: Taková tragikomická básničko povídka.

Příležitost vyznat lásku
těžko poznáte
buď tu schopnost máte v sobě
nebo nemáte

A když nemáte tak hold vám
nic už nezbývá
vaše budoucnost
je u píva,

S kámošema...

hospodský kecy.....:

kdybych já chtěl,

tak jsem jich měl

nežeň se hochu!

Svoboda k nezaplacení.

Co teprv Lojzek.....

...ten musí domů...

a doma stará.....

a já mám prázdný barák.....

nemusím uklízet.....

a sem fakt šťastnej....

a sem fakt šťastnej.....

...a myslím na Keteřinu....
...a myslím na Kateřinu....
....a myslím na Keteřinu...

.....neměl jsem odvahu,
jí to říct....

...a teď má vnoučata....a peče cukroví....jak rád bych ochutnal.....
Autor Krikloun, 05.12.2009
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, Romana Šamanka Ladyloba, Zefi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí