Ať sen se ve skutečnost změní

Ať sen se ve skutečnost změní

Anotace: ..............

Sbírka: Poklad, jenž si mne nalezl

Hvězdičky Ti jistě vzkáží,
že Tvůj spánek někdo stráží.
Kdosi,kdo Tě má moc rád,
jenž chce s Tebou prožít ráj.

Někdo, kdo přeje si s Tebou prožít všechny chvíle,
žít s Tebou napořád.
Přeji Ti krásné snění,
ať sen se ve skutečnost změní.
Miluji Tě z celého srdce
Autor losberundos, 06.12.2009
Přečteno 414x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí