Jednou

Jednou

Anotace: ***

Zase je tu babí léto
všechno krásně voní
stále myslím na svou lásku
já žiju tu jen pro ní

v očích vidím její tvář
v uších slyším její hlas
její srdce je tak čisté
kdy mou lásku budu držet zas?

kdy ucítím její tělo?
horký dech na krku svém?
jak já jsem šťastný
že jsem uvízl v srdci tvém

chtěl bych zas vnímat
hebkou vůni tvou
chtěl bych zase hladit
tvé vlasy rukou svou

to zase přijde,já to vím
ale co bude dál,to nepovím...
Autor Final, 08.12.2009
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí