Stýská se mi

Stýská se mi

Anotace: ***

Bez barvy a chuti
je tadyta doba
proč musím být tady
když chci býti doma

doma s mojí láskou
která čeká na mě
líbat její rtíky
a objímat ji jemně

její krásné tělo
strašně mi tu chybí
proč nemohu dělat
to co se mi líbí

moje srdce stůně
nemocné je touhou
chtěl bych být s tebou
a ne na chvíli pouhou

chci být s tebou stále
vidět tvé krásné oči
cítit tvoji vůni
která se kolem tebe točí

jednou to přijde..
Autor Final, 08.12.2009
Přečteno 442x
Tipy 2
Poslední tipující: lonelymaiden, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chci být s tebou stále
vidět tvé krásné oči
cítit tvoji vůni
která se kolem tebe točí

tak to cítím i já..tak to má být..

08.12.2009 15:47:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí