Zdá se mi...

Zdá se mi...

Anotace: Dnes se mi zdál překrásný sen

Zdá se mi o Tobě,
jak doprovázíš mě po cestách
z písku a kemenní...
Zdá se mi o Tobě,
jak mě vedeš životem
bez smutku a trápení...

Zdá se mi o Tobě,
že oblékáš mě
jak nevěstu...
Zdá se mi o Tobě,
jak lístky růží
hážeš na cestu...

Zdá se mi o Tobě,
jak držíš dítě v náručí...
Zdá se mi Tobě,
o Naší lásce,
co Nám štěstí zaručí...

Zdá se mi o Tobě,
o Tvé čisté duši...
Zdá se mi o Tobě,
o Tvých očích,
co mi spánek ruší...

Zdá se mi o Nás,
o Našich slzách,
co padají Nám z řas...
Autor Lenny, 29.11.2005
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí