Marnost vyvolává ideál chtíče

Marnost vyvolává ideál chtíče

Anotace: Ano a taky mě to mázlo mozek

cítíte to?
přichází bouře
a nebude jen jedna...

vyprázdním tvůj úsměv
když po tom tak toužíš..

zuby ti šeptají
ale rty koušou víc

neotočíš se
tvoje nohy
okovy věčných přistěhovalců...

červánky slíbí
další možnost
víš to rudé oko fialově krvácí
i když se nedíváš

a ty věříš
chytáš se těch vzpomínek
který nejvíc bolí
navzdory času
s nohama svěšenýma z okna
flaška zase v tvé ruce

obelstil si se
ale nechceš mi říct
vlastně proč?
nevíš kterou nohou šlapeš
a po čem doopravdy...

poslední dobou cítím...
a i když usilovně myslím na světlo
nedokážu otevřít oči...
Autor DIDADA, 08.12.2009
Přečteno 295x
Tipy 7
Poslední tipující: Aurelius, enigman, poetická ilona, Manstein, JR, Agniezka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To že to tam je dvakrát nemá hlubší umělecký smysl:)
Je to pouze tou zasranou technikou!!!

09.12.2009 18:57:00 | Manstein

Cítím to hodně...
A čas je hráč...
a i malý děcka ty hračky dost rychle zničí...

09.12.2009 18:56:00 | Manstein

Cítím to hodně...
A čas je hráč...
a i malý děcka ty hračky dost rychle zničí...

09.12.2009 18:55:00 | Manstein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí