O nás dvou

O nás dvou

Anotace: :)

Cítím Tě na svém těle
od pondělí do neděle
od rána až do noci
už mi není pomoci.

Propadl jsem Tvému smíchu
nechci být sám v smutném tichu
chci Tě držet v náručí
dokud nás smrt nezničí.

Líbej mě a hlaď mi dlaně
při procházce dám Ti rámě
v parku potom za šera
opřeme se o těla.

Jen Ty jsi moje jediná
zas třesou se mi kolena
vždy když Tebe lásko spatřím
vím, že k Tobě navždy patřím.
Autor Ďábel sám, 09.12.2009
Přečteno 654x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, Koza, deleite, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, januve, mamina, isisleo, toulavá naděje
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné a milé.

28.02.2024 15:11:54 | mkinka

Koukám, že když miluješ, tak fakt naplno.. ST

27.01.2010 18:15:00 | Koza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí