Nedostižná..

Nedostižná..

Anotace: ...

Zima, černobílé ulice
dobarvuje šedý déšť,
plachý samaritán.
Co odkapal do ticha.

Stáda oveček,to je jen smog,
co tváře skryl do peřin,
nevkusný třpyt pohodlí,
do tmy polohlas vzdychá.

Chtěl bych počítat hvězdy,
Však nedohlédnu na ně, ne.
Pozbyl jen svit cigára,
Marnost, naděje lichá.

Splín usnul na vavřínech
a tvé oči spočinuly na mých.
Tak proč v nich nic nevidím,
touha má neutichá.
Autor Roger, 09.12.2009
Přečteno 376x
Tipy 17
Poslední tipující: divoska_jaja, LeeF, Markéta G., Denael, susana načeva, carodejka, Bíša, jedam, hašlerka, labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemáš se kam schovat, nevíš co dělat, ale chtěl bys to změnit.
Hezká básňa.

09.12.2009 21:41:00 | Talla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí