Teraz

Teraz

*

za tých tisíc sĺz
čo pár rokov nemých
zmývalo z mojich dlaní prach
smútku a snov nesplnených

dnes
priamo z hviezd
to čo tak krásne hreje
keď v hrudi srdce spieva
keď v hrudi sa srdce smeje
len zľahka chcem objať
len na chvíľku uveriť

kým sa nerozplynie
tak stále šťastnou byť

a celá sa rozdať svetu
všetok chlad roztopiť jediným úsmevom
na bolesť zabudnúť, na hnev aj sklamania
po dúhe vydať sa v ústrety lepším dňom

plným dúškom nadýchnuť sa teba
a potom pokojne zatvoriť oči

teraz

hneď

s tebou

oddať sa opojnému dňu a hojivej noci

*
Autor lennerka, 12.12.2009
Přečteno 367x
Tipy 28
Poslední tipující: carodejka, Oťas, Actafool, susana načeva, Radek.oslov.Šafárik, poustevník Jirka, Mbonita, zelená víla, Hazentla, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemám slov...krásná.

24.01.2010 14:58:00 | carodejka

Moc krásné! Jak řekl azure...my ti to moc přejeme!;-)

02.01.2010 20:24:00 | Actafool

prostě si to užívej Dani, my všichni přátelé Ti to jistě moc přejeme :) štěstím a láskou dál oplývej :)

13.12.2009 01:24:00 | blue

krásné,upřímně od srdce...

12.12.2009 16:06:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí