Anděl strážný

Anděl strážný

Anotace: Lásko už víš proč mě cítíš všude kolem sebe?! :-*

Ty jsi už zase dávno pryč!
Já marně z okna hledím.
Vidím vločky sněhu
jak venku lehce poletují!

Také bych chtěla létat
a být krásná jak ta vločka bílá!
Já, ale létat nedokážu i přesto,
že z lásky mi narostla křídla!

Mé perutě tajně nosím,
kéž bys o nich věděl.
Díky ním tě vždy ochráním.
Víš,já jsem tvůj strážný Anděl!

Pokaždé stojím vedle tebe,
někdy se i letmo dotknu,
tvé srdce rázem zahřeju,
ale nikdy nevzlétnu!

Lásko, každý jsme anděl
s jedním křídlem...
Abychom vzlétli,
potřebuji, abys mě pevně držel!
Autor Bereniké, 13.12.2009
Přečteno 385x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Neldor, Bíša, Mario de Janiero, Květka Š., Larey
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Roztomilá, líbí...*:)

01.11.2010 13:03:00 | PIPSQUEAK

Něžná,jak ta vločka..ST!

13.12.2009 14:26:00 | Mario de Janiero

St,moc pěkné.

13.12.2009 11:11:00 | Květka Š.

krásná báseń se zajímavou myšlenkou na konci :)

13.12.2009 10:51:00 | Larey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí