Žena zlá

Žena zlá

Anotace: žárlivost je sv*ně

Přišel jsem za milou,
však seděla u okna
s náladou nevrlou
ta žena nepěkná!

Kde prý jsem byl
s kým a proč?
Místo abych vysvětlil
v mysli měl jsem kolotoč.

Ta žena zlá, prý mi ji nevydá
mou milou schovala,
prý v sítích je ukrytá
-co žárlivost smotala.

***

To ne já, to ona nevidí,
že pro ni cokoli udělám.
To zlá žena Žárlivost, nás ubíjí.
Ale co s tím já udělám?
Autor vox animi, 13.12.2009
Přečteno 400x
Tipy 3
Poslední tipující: Mrs.Grázl, Romana Šamanka Ladyloba, come-past traveller
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

žárlivost byla, je a bude ničitelka vztahů...ale nesmí se to přehánět

05.09.2011 13:27:00 | Mrs.Grázl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí