Zimní óda

Zimní óda

Anotace: přiloženo k jednomu vánočnímu přání

Zimní óda

Lásku, štěstí, radost,
hledáme v šedých oblacích
a když kráčíme přes most,
ve vodě vidíme odraz srdcí svých.

Ve smutku přichází úsměv
s každou padající vločkou sněhu.
A zimní ptačí zpěv
nám hlásí čas milující a něhu.

Pro nás hvězdy padaly,
pro nás září měsíc,
tak podívej se do dáli
a přej si mnohem víc.
Autor Juřinka, 13.12.2009
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Květka Š., Larey
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí