Odvaha milovat-touha pomoci

Odvaha milovat-touha pomoci

Anotace: odvaha milovat-touha pomoci ve chvílích a pocitech bezmoci..

Láska je stesk,
láska je žal,
láska je hvězda,
co jsi mi dal..
A i když bolí,
je pokladem mým,
lucerna ve tmě,
v románu rým...

Svírá mi srdce,
trhá ho na kusy,
já jí však nedám!
Nelze ji udusit,
život je těžký,
ale já tebe mám,
láska je mnohé,
ale ne klam..

Mám ruce spálené,
už klesám v kolenou,
Buď mi mým andělem,
mým snem i legendou..
Bud po mém boku,
Bud mi mým Orfeem..
já budu Tvá Julie,
ty bud mi Romeem.

Budu tvou lunou,
buď nebem mým..
Budu Tvou nocí
snem bláhovým..
Ty mi bud láskou,
víc nemůžeš dát,
snad pouze slib
já budu tu stát..

Už ležím na zemi,
srdce mi drtí
ten krutý život,
ověnčen smrtí,
pak náhle-najednou,
do rukou smě vzal,
řekl-já tě miluji,
a spolu půjdem dál

Život je krutý,
jen silný přežije..
Bud mi mou růží,
budu tvá lilie,
spolu to zvládneme,
děj se co děj..
jen úsměv na tváři,
ty stále měj,
a mě prosím, nikdy, neopouštěj..

Jsi moje voda,
jsi moje ráno..
jsi jídlo,
co bylo mi dáno,
jsi štěstí,
s kterým nepočítám,
jsi chyba kterou si nevyčítám..
jsi anděl,
jemuž svá křídla dám..
jsi osud,
jemuž se nevyhýbám..
jsi láska,
bez které se nenadechnu..
jsi zákaz,
který já neposlechnu..
jsi moje soužení,
a někdy má zlost,
jsi vášeň moje,
má posedlost..
Autor Dameira, 14.12.2009
Přečteno 427x
Tipy 10
Poslední tipující: Jiná, ilona, Denael, susana načeva, PANGÁSIUS, enigman, toulavá naděje, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ST :)

06.02.2010 19:01:00 | Denael

líbí..st

17.12.2009 09:35:00 | PANGÁSIUS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí