Zraněný pes ve skříni

Zraněný pes ve skříni

Anotace: Tak také něco z vlastní tvorby - smutná příhoda o jednom psovi

Zraněný pes kňučí ve skříni
vrtí ocáskem, skáče na dveře
domáhá se pána, ale ten ho neslyší

Zraněný pes kňučí ve skříni
zkouší si otevřít, ale nejde to
tlapkami doráží a škrábe

Zraněný pes kňučí ve skříni
má hlad a žízeň, vyje
a myslí na fenku, co cítí daleko

Zraněný pes kňučí ve skříni
pláče a skučí, je smutný a vrtí ocáskem
chce ven, ale nejde to

Zraněný pes kňučí ve skříni
pojde brzy hlady a únavou
a přesto neztrácí naději, že pán ho zachrání

Zraněný pes kňučí ve skříni
je věrný svému pánu,
i když ten ho zradil a do skříně zavřel

Zraněný pes kňučí ve skříni
pošel únavou a hlady
a přesto myslel ve svém posledním vzdechu na svého pána
Autor lexus, 14.12.2009
Přečteno 310x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, susana načeva, mexx, urcite.me.neznas, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

věrnost...

27.12.2009 02:29:00 | urcite.me.neznas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí