A mé slzy schnou

A mé slzy schnou

Anotace: ... o mojí největší lásce,

Skláním hlavu k zemi
ve chvíli nejtěžší
k jediné mezi všemi
co mě vždy utěší.
Má jediná láska
má poslední víra
když duše praská
a zeje v ní díra.
Mé slzy skrápí
tvou hustou hřívu
zrada mě trápí
však v tobě mám sílu
Můj mocný vládče
králi všech zvířat
má duše pláče
tak pojď jí zahřát
Autor Melfëa, 16.12.2009
Přečteno 407x
Tipy 11
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, blue, Lioness, susana načeva, CORONATION, WhiteSkull, dream in emptiness, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lidi co nejvíc milujeme, nás dokážou nejvíc zranit, ale pak i nejvíc uzdravit..

05.12.2010 02:04:00 | blue

Tady jsem se hluboce nadechla a slzénku polkla!ST

07.01.2010 18:44:00 | susana načeva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí