Domeček z karet

Domeček z karet

Anotace: noo a toto z někoho vyleze po neprospané noci

A prý že jsem silný
vůbec ne milí přátelé
roky a měsíce
skládání karet
do nebe
a že mě to bavilo
to si přiznávám
mělo to něco do sebe.

Pak během jedné lásky
jednoho přátelství
a vůbec krásné části
mého nezajímavého života
se karta po kartě
začaly hroutit
chytal jsem je
ale nestačil
byl jsem slabý a pomalý.

Nu
a ke všemu drzí
sám k sobě
maličký ubožáček
co opět zakopl
a jeho život
spadl
jako domeček z karet
jednoduše
do sraček.

Však on se zase zvedne, čeká ho další louže, která by bez jeho návštěvy mohla sotva existovat..
Autor Larey, 17.12.2009
Přečteno 320x
Tipy 4
Poslední tipující: Juraj Hrom, Květka Š., Antonín Sander
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí