Pro Vás

Pro Vás

Anotace: Miluj a budeš milován.

Sbírka: Cesta

Oblaka jako myšlenky plynou k Vám,
nezbedná oblaka milných dálek
a snad již světem nebudu chodit sám,
mám Vaše srdce; pro mne velký dárek.
Jste můj nový přístav, nová mlýnice,
jsem krajánek a u Vás zazvoním,
ukrojím si z lásky jako z krajíce,
chvilku úsměvem slunce provoním.
Zbásním pro Vás svoji rodnou krajinu,
krajinu svých milostných vzpomínek.
Pohladím Vás jako měkou travinu,
když ve Vašich očích plá ohýnek.
Jsem pec a Vy mé polínko,
kam spěcháš, naše mladá vzpomínko?
Autor Hombre, 17.12.2009
Přečteno 457x
Tipy 9
Poslední tipující: susana načeva, zelená víla, Psavec, Mraveneček, Romana Šamanka Ladyloba, Kars
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

mile..st

19.12.2009 17:06:00 | zelená víla

Hezká, milá, čtivá, tak proč ne St

17.12.2009 20:52:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí