Vím, že tě ztrácím

Vím, že tě ztrácím

Anotace: vytvořeno 17.11.2006 později zhudebněno, tak mi to moc jako básnička už nesedí

Vím, že tě ztrácím - tak jako láska ztrácí víru
jak největší kus smíru
jak poslední zastávka před poutí do vesmíru.
Ztrácím tě jak lípa ztrácí květ,
vím, že tě ztrácím
a bortí se mi svět.

Vím, že tě ztrácím - a asi není divu
jak pláž vodu při odlivu
jak košile vůni z cigaret.
Takhle tě ztrácím,
nelze to vzít zpět.

Vím, že tě ztrácím - a nevím, co chci říct.
Mám jít těm dnům vstříc?
Čeho všeho se chceš zříct?
Stejně tě ztratím,
jako každý rok pár let,
vím, že tě ztrácím,
lépe nevědět.
Autor Roman.Tycka, 19.12.2009
Přečteno 447x
Tipy 9
Poslední tipující: janewe, Larey, little.punkie, Mraveneček, sestra-konec, Giginka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí