Kdyby

Kdyby

Anotace: vytvořeno 13.11.2006

Kdybych tě někdy chtěla hladit,
neutíkej mi Bůh ví kam,
taky ti neutíkám, však svých citů chci se zbavit,
smutek do barev oblíkám.

Kdybych tě někdy chtěla líbat,
neodtahuj se od mých rtů,
jak od svých drátů ostnatých chci osvobodit se a zpívat,
naplnit touhy hříšných snů.

Kdybych tě někdy políbila,
neotáčej se ke mě zády,
nechci zažívat jenom pády, ztrácet vášeň, když teď tu byla,
krása je často sestrou zrady...

Kdybych se s tebou probudila,
nechci tě držet, jen si běž.
Jinou tak naivní nenajdeš, pozor abych tu večer ještě byla,
a kdyby, tak mi odejdeš.

Kdybych na tebe zapomněla,
a to se nejspíš nestane,
mé tělo bude zadané, ale mé srdce, aniž bych chtěla
zase se bolesti zastane.
Autor Roman.Tycka, 19.12.2009
Přečteno 349x
Tipy 9
Poslední tipující: janewe, jarmil, Zefi, Mraveneček, Romana Šamanka Ladyloba, Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je překrásné..a tak moc bolestivé..přála bych Ti ze srdce jen štěstí a naplněnou lásku..

19.12.2009 15:36:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí