Z nerozumu a lásky

Z nerozumu a lásky

Anotace: Psáno pro Mirka, a psáno popravdě...

Néé, vůbec Ti není pětatřice
a mně pouhých osumnáct,
když poprvé jsem Tě uviděla,
mé srdce začlo křičet:
,,Ne, nenechávej ho tam stát!!"

A pak sis vzal tu první pusu,
já Ti jich chtěla dát mnohem víc,
a ač to bylo za poklusu,
teď Ti to vše při světle svíc,
beze strachu z ponížení,
bez lítosti Tvojí ženy,
jeden do druhého ponoření,
můžu klidně říct...

A mé srdce dál křičet může,
může řvát a řvát,
tady už ani doktor nepomůže,
já Tě nepřestanu milovat!!!
Autor Michelll, 20.12.2009
Přečteno 436x
Tipy 6
Poslední tipující: Cagi, PANGÁSIUS, Pevya, Andry.., Roman.Tycka, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je smršť citu :)

27.12.2009 17:55:00 | Pevya

to je hrozné..ten příběh. a hrozně krásné...

22.12.2009 14:01:00 | Roman.Tycka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí