TETOVACÍ STUDIO

TETOVACÍ STUDIO

Anotace: ............ .......... ........ ...... .... ... .. . SPADNETE tohle je hodně vyznání :D

ty LHÁŘI!
paznehty a třínožci
olejová malba vesmíru

jsi trojnožka
a budu se ti smát
pokud to stále
jen matně tušíš

babička kecala
a dědek zase čmáral po zdech
navalí se ti
zase
když cítíš
jak v posteli
si lámou hnáty

poskládáš ňáký dřeva dohromady
hledáš otvor
asi dva roky
než zjíštíš ,že
rakev
rakvička s růžovou omítkou
nemá dveře...

ale přátelé
ste to nedomysleli

nedovedu být tichým strojem času

až po mou ukousnutou
levou
palčivou
náhražku
otce...

NEBUDU TVÝM OTVOREM DO NEZNÁMA
když nemáš co spustit.

"víš co.
myslím, že..

radši zhasneme..."
Autor DIDADA, 21.12.2009
Přečteno 366x
Tipy 3
Poslední tipující: Aurelius, Romana Šamanka Ladyloba, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí