Nebe ve stínu..Tvém

Nebe ve stínu..Tvém

Anotace: to je tak, když se člověk vydá hledat..lásku..:o)

Ve stínu naděje..
toulavé..upřímné
radostné k poznání
dlouze vítá mě..
nebe..Tvé

Tvůj polibek chutná mi
prožívám sen
ze vteřiny na vteřinu
měním se k obrazu svému

Vítr se zvedá a vane
mou naději k Tobě..
..je plná lásky

V noci objímá
každou část Tebe
V náruči Tvé uléhat
a snít..

Navždy Tvým mužem..být
Autor toulavá naděje, 22.12.2009
Přečteno 374x
Tipy 11
Poslední tipující: CULIKATÁ, Pythonissa__, Fighting Dreamer, susana načeva, Giginka, Nussichoco, Isquieasuus, Larey
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí