Doteky

Doteky

Anotace: Některé okamžiky končí příliš pozdě, jiné až příliš brzy...

Ruce malují doteky
Jako motýli zařící perletí
Na Tvé tváři.
Poprvé bylo to před lety
Snad můry z těch dob odletí,
Já trvám na Tvé svatozáři.

Prsty propleteny do sítí
Jsou spojeny hedvábnou nití
Tak jako srdce,
Které každou chvíli
Cítím na Tvé dlani.

Noty básnických symfonií
Putují po lučních květech
A základají stránky
Do nočních kolonií.

Křídla mnohokrát pošpiněna
Odlétají každou noc
A Tvá věčná směna
Nikdy nekončí.
Jen Tvá jemná hudba
Přestává hrát,
Aby s motýly mohly si
Můry dobrou noc dát.
Autor Denael, 23.12.2009
Přečteno 414x
Tipy 8
Poslední tipující: Elisha, zelená víla, susana načeva, Labanda
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám St za projev něhy, asi ho jen ze snů znám.

30.12.2009 20:34:00 | Elisha

moc krásné..

28.12.2009 19:15:00 | zelená víla

Nuže,jsem poctěna...takovou básnickou krásou:-)

24.12.2009 13:11:00 | susana načeva

st zasloží tvé verše

24.12.2009 06:16:00 | Labanda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí