Prostě tak to je

Prostě tak to je

Anotace: neustále to tak prostě je

Srdce chladné,
co občas málem shoří

Jako kýbl ledový vody, vylitej na hlavu,
působí tvé činy
a tisíce jehliček se zareje do těla
jako tvá slova

Máš mě rád a to ničí
Mě, Tebe,
vás a nás

Nelze se radovat,
je to jenom mámení
a maska pro ty co netuší

Nemohou pochopit,
když já sama nechápu

Úplně blbá...
Autor Ejí, 24.12.2009
Přečteno 405x
Tipy 7
Poslední tipující: Rootness, JohnyD., ilona, Pythonissa__, Larey
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí