Klavír a slzy

Klavír a slzy

Anotace: krátká ale zato vytažená z nitra...;)

Divoce tančí Tvé prsty na bíločerném parketu.
Stéká, stéká něžný potůček z tváře,
jedna, druhá, třetí slza...
v nich záblesk Tvých očí...
neodvracej tvář,zanech alespoň ten odlesk,
potěš alepoň tou ubohou iluzí,
že tu jsi a že budeš navěky pro mě hrát...
Autor Eva:-), 25.12.2009
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: poustevník Jirka, Larey
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí